Hoşgeldiniz Arama | Aktif Konular | Üyeler | Üye Girişi | Kayıt Ol

Sahiller Tabii ki Ayarlar
VolkanUzun
Gönder: Thursday, May 01, 2008 11:50:05 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

havalar isindi, col sicaklari geri geldi, tabii ki artik her pazar sahildeyim :))
uzun zamandir planladigim baslayamadigim aikidoya baslamak istiyorum falan fisman, var mi yaz ile birlikte yuregi pir pir atip, new year's resolution gibi yaz hedefi koyanlar ?
gyeniceri
Gönder: Thursday, May 01, 2008 5:40:26 PM

Rank: Member

Uzay doğduğundan beri Aikido olayını bıraktım sayılır. Şimdi ikinci de geliyor sanırım artık hiç bir zaman vakit bulupta antrenmana gidemeyeceğim.

Kuzay yarımkürede yaz gelirken Güney yarımkürede de kış geliyor. Şimdi Sonbahar ve biraz bahçe işlerine eğilmem lazım. Bir iki eğitime gittim bile.

Yaz hedefleri eskiden koyardım ama artık hayatımız biraz rutinsel bir duruma geçti. İyi de oldu aslında. Planlama yaparken iyi oluyor.

Şimdi güney yarımkürede sonbahar, Kuzey yarımkürede yaz başlarken benim hedefim arka bahçeyi adam etmek, BBQ kurmak, bir veggie garden yapmak ve çocuklar için bir oyun alanı planlamak. Yaş ilerledikçe öncelik sıraları nasıl değişiyor değil mi?
varolaksoy
Gönder: Sunday, July 20, 2008 12:55:46 PM
Rank: Newbie

İlk yapmam gereken şey sabahları uyandığımda severek gideceğim bir iş bulmak. Askerden yeni geldiğim için ne yazıkki şimdilik işsizim :(

Tatili biraz erken yaptım aklımda kalan en önemli şey bu yazın talihli yaz aşkına açılamamam oldu :) aklıma geldikçe kızıyorum kendime :)
Konu içindeki Kullanıcılar
Guest

Forum Haritası
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.

Main Forum RSS : RSS

YAFPro Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Yet Another Forum.net version 1.9.1.7 (NET v2.0) - 11/20/2007
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Bu Sayfa 0.338 saniyede üretilmiştir.